Specialist in nieuwbouwprojecten

Al 30 jaar uw partner in vastgoed

Meer dan 10.000 tevreden klanten

Pand - Alain Cloet

Alain Cloet: ervaren bouwpromotorSchakel Alain Cloet en zijn bouwbedrijf Sea Coast Immo in als bouwpromotor voor uw nieuwbouwproject. Bij Sea Coast Immo mag u buigen op meer dan 30 jaar ervaring in Vlaams vastgoed en een zeer professionele service. Lees verder en ontdek waarom het bedrijf van Alain Cloet de perfecte bouwpromotor is voor u.

Benieuwd naar meer informatie?

Flats met balkon - Alain Cloet

Alain Cloet heeft een ruime expertise als bouwpromotor


De ruime expertise die Alain Cloet biedt als bouwpromotor is bijna ongeƫvenaard in Vlaanderen. Met zijn bedrijf Sea Coast Immo kan Alain Cloet terugkijken op een brede waaier aan realisaties, met meer dan 10.000 tevreden klanten. Als bouwpromotor en projectontwikkelaar heeft Alain Cloet bovendien ervaring in verschillende soorten nieuwbouw. Gaande van aantrekkelijke vakantiedomeinen aan de kust tot state-of-the-art kantoorgebouwen in Antwerpen. Zijn projecten zijn bijgevolg niet enkel geschikt voor eigen gebruik, maar ook de perfecte investering voor uw vastgoedportefeuille. Deze bouwpromotor levert namelijk steeds projecten af van de hoogst mogelijke kwaliteit en biedt daarbij een professionele service.

Schakel onze expertise in


Wenst u Alain Cloet en zijn bedrijf Sea Coast Immo in te schakelen als uw bouwpromotor in Vlaanderen? De medewerkers van het bedrijf zijn u graag van dienst! Vertel uw wensen en eisen tijdens een persoonlijke afspraak met een van onze medewerkers. Bel hiervoor naar het nummer 058 24 24 84.